Вести

За све ученике петог разреда светла за бицикл од Савета за саобраћај

Општина Ковачица и Савет за безбедност у саобраћају већ имају бројне активности којима могу да се похвале, једна од њих, организује се већ другу годину за редом а односи се на предавање које је намењено ђацима петог разреда.

Сви ђаци општине Ковачица који похађају пети разред у исто време имаће предавање на тему безбедности у саобраћају. Оно ће и ове године бити организовано путем Зоом апликације и реализовано сутра у сарадњи са школама и Агенцијом за безбедност у саобраћају.

Поред овог, одржаће се и предавање у Гимназији Михајло Пупин у Ковачици, такође у организацији Савета за безбедност у саобраћају општине Ковачица. Као награду али и мотивацију да учествују у наредним активностима, Савет је за петаке обезбедио светла за бицикле.

Подсетимо, претходно је Савет за безбедност у саобраћају поделио седишта за бебе, обезбедио полигон за вртић у Ковачици, обезбедио пешачке дозволе за децу у вртићима, поделио прслуке и књиге како на српском тако и на другим језицима у званичној употреби у Ковачици…