Вести

САОПШТЕЊЕ: НЕДОПУСТИВЕ ПРЕТЊЕ ПРЕДСЕДНИКУ

Општински одбор Српске напредне странке у Ковачици најоштрије осуђује претње смрћу председнику Србије Александру Вучићу.

Српска опозиција не бира средства да дође до макар иједног политичког поена! Сведоци смо последњег неморалног и неетичког чина против сопствене државе, а то је штампање и дељење умрлице, последњи чин немоћи, беса и очаја тзв. бораца за мир и крвожедних псеудоевропејаца.

Свесни да немају подршку у народу, под паролом борбе против насиља, на силу желе да дођу до власти и буџета којим би само пунили сопствене џепове.

Претње по живот председника државе не смеју да прођу некажњено, те позивамо све надлежне институције да регују и казне ремећење јавног реда и мира! Овај дискурс опозиције недопустив је у било ком демократском друштву, а грађани су више пута показали на изборном фронту кога желе да бије битку за бољу, напредну и развијену Србију.

Једнако ће бити и на јунским изборима када ће се, сасвим смо сигурни, потврдити изборна воља грађана и поверење које је са правом датом пре свега председнику Александру Вучићу, а и Српској напредној странци.

Општински одбор Српске напредне странке Ковачица

Савет за информисање