Вести

Чланови ОО СНС Ковачица у акцији добровољног давања крви

Чланови Општинског одбора Српске напредне странке Ковачица одазвали су се акцији добровољног давања крви која је организована у општини Ковачица. Потпредседник ОО СНС Ковачица, Петар Вишњички, овом приликом је рекао:

Задовољство ми је што се велики број чланова Општинског одбора Српске напредне странке Ковачица одазвао акцији добровољног давања крви. Знамо да су резерве крви током зиме на ниском нивоу и колико је важно да се несебично прикључимо и подржимо акцију Завода и Црвеног крста.
 Ми смо увек показали спремност да помогнемо и ово је већ трећи пут да се наш Општински одбор прикључује конкретно овој акцији.
Поред тога што ће наши чланови дати крв, за све добровољне даваоце који су показали хуманост данас, припремили смо и симболичне поклоне, али и освежење.
Мислим да је важно да на овај начин мотивишемо све наше грађане да постану, ако нису, добровољни даваоци, јер су здравствени бенефити бројни, а уједно чините добро дело које некоме може спасити живот.
Могу да најавим да ћемо као одбор наставити са редовним хуманитарним и еколошким акцијама, јер знамо да грађани то поздрављају и знају да заједно можемо учинити велике ствари.