Пајтић и Бакић носиоци безидејне политике која позива на насиље

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА КОВАЧИЦА

Општински одбор Српске напредне странке Ковачица недвосмислено и снажно осуђује претње упућене синоћ председнику Србије Александру Вучићу и Српској напредној странци, које су изречене у емисији ,,Утисак недеље".

Наиме, тзв. опозициони представник, Бојан Пајтић и Јова Бакић гостовали су у поменутој емисији и уместо да дају било какве конкструктивне предлоге они су се бавили ширењем мржње и вређањем, већ традиционално.

Бојан Пајтић, један од некадашњих лидера Демократске странке, својим несмотреним изјавама исказао велику мржњу путем претњи у оквиру својих безидејних идеолошки обојених ``критика``.

Његово излагање тицало се председника СНС и председника Републике Србије, Александра Вучић и премијерке Ане Брнабић, када је навео казао да њима треба забранити политичко деловање и сместити их у затвор.

Општински одбор Српске напредне странке оштро осуђује политички дискурс који долази од квази опозиције која не мари за последице својих речи у тзв. ``непристрасним медијима`` који имају за циљ да цртају мете на чело државног врха. Подсећамо, само је глас грађана једини који је важан и само се на изборима заслужује поверење грађана који су небројано пута до сада показали шта мисле о ставовима и ``предлозима`` опозиције.

Општински одбор Српске напредне странке најоштрије осуђује  претње, говор мржње и нетпрељивост и напомињемо да то није начин на који се треба обраћати, поготову није начин за добијање политичких поена. Сасвим је сигурно да је неколицина окупљена око опозиционих странака све догађаје у друштву, колико они год били болни, искористила за политичку промоцију, самопромоцију и насиље и хаос.

Изражавамо пуну подршку јасној политици која гарантује бољу, снажнију и сигурну будућност за нашу децу, нашу земљу и читав наш народ.

Служба за информисање

ОО СНС Ковачица