ОО СНС Ковачица: Лажне изјаве не умањују Вучићев успех

Општински одбор Српске напредне странке у Ковачици осуђује изјаве представника опозиције, првенствено вође опозиционог покрета "Србија герила" Драгана Видаковића Мркија, који су изразили жељу за смрћу председника Србије, Александра Вучића. Такве жеље су неприхватљиве и заслужују оштру осуду свих грађана који поштују демократске вредности и поштовање према институцијама државе.

Подсећамо да је Србија постигла значајне успехе у протеклом периоду захваљујући политици и раду председника Александра Вучића. Његова визија и посвећеност су омогућили Србији да се развије у јаку, независну и слободну земљу, која је постала регионална економска и војна сила. Такође, Србија  данас има бројне инфраструктурне пројекте, попут путева, болница и школа, подигла је туристички потенцијал на виши ниво, и успешно се суочила са економским изазовима.

Председник Вучић има апсолутну подршку српског народа, што се јасно види кроз бројне изборне резултате. Таква подршка потврђује да су жеље за смрћу председника Вучића само израз мржње и незадовољства појединаца из опозиције. Овакве изјаве не могу нарушити нашу јаку везу са председником Вучићем и не могу умањити успехе Србије.

Општински одбор Српске напредне странке у Ковачици позива све грађане да се придруже борби за бољу будућност Србије, засновану на демократским принципима и поштовању према институцијама државе.