Вести

Унија жена СНС активни члан локалне заједнице

Унија жена Српске напредне странке сваког месеца организује акције чији је задатак да својим суграђањима олакшају свакодневницу. Небројано пута помагале су грађане којима је помоћ неопходна и то у гардероби, храни, играчкама за најмлађе.

Помогле су у књигама и донирале штампач за потребе наших малишана. Такође, обилазиле су и грађане трећег доба, обезбеђивале огрев и укључивале се у друштвено одговорне акције, попут оне - чеп за хендикеп. Важно је напоменути и то да су помагале и особе са инвалидитетом, те су однеле инвалидска колица као донацију особи којој је то било потребно.

Подсетићемо, прошле године у новембру председница Уније жена Драгана Латовљев инцирала је организацију хуманитарне томболе која је касније омогућила финансирање планираних акција.

Председник општине Ковачица Милан Гарашевић тада је похвалио организацију и иновативност Уније жене и пожелео им срећан даљи рад. У зимском периоду Унија жена зна колико је важно имати огрев, те су се организовале око куповине огрева за материјално угрожене грађане. Како је учињено претходне године, тако и ове. Унија жена Српске напредне странке и даље планира хуманитарне акције које ће помоћи суграђанима и акције које су од општег интереса за локалну заједницу.